​​Belt u nog met ISDN? Pas op, u kunt uw nummer kwijt raken!

T. 088-5467000
E. info@linqsolutions.nl

Belt u nog met ISDN? Pas op, u kunt uw nummer kwijt raken!

Geplaatst op: 09-02-2018

KPN gaat per 1 september 2019 stoppen met het leveren van de gebruikelijke telefonie, namelijk via ISDN.  Dit netwerk is inmiddels verouderd en er zijn tegenwoordig betere en goedkopere manieren van telefonie zoals VoIP telefonie.

Voor wie geldt deze uitfasering?

Deze uitfasering geldt voor alle ISDN 1 / 2 aansluitingen, dit kan voor u als particulier maar ook voor uw bedrijf van toepassing zijn. Het is daarom raadzaam om dit na te kijken en eventueel spoedig actie te ondernemen. Veel andere aanbieders maken uiteindelijk ook gebruik van het KPN netwerk, en ook deze verbindingen zullen na 1 september 2019 niet meer geleverd kunnen worden.

Wat is VoIP telefonie, en wat zijn de voordelen?

De term staat letterlijk voor Voice Over IP, dus bellen / telefoongesprek via een internetverbinding. Dit kunt u doen door zelf een telefooncentrale op locatie te plaatsen. Maar ook is het mogelijk om te kiezen voor een Hosted VoIP. Met VoIP is het beheer en gebruik van uw telefonie een stuk eenvoudiger. Linq Solutions is een specialist op het gebied van Hosted VoIP en wij adviseren u hier graag in. Neem contact op!

Hoe weet ik of ik nog bel via ISDN?

Of u momenteel nog gebruik maakt via wijze van telefonie dan kunt u dit terugvinden in de specificatie van uw factuur. Veelal staat dit vermeld in combinatie met uw telefoonnummer.

Wat als ik niets onderneem?

Dan zal KPN automatisch uw abonnement beeindigen met als gevolg dat het voor u niet meer mogelijk is om te bellen, of om gebeld te worden. Daarnaast loopt u het gevaar om uw huidige telefoonnummer kwijt te raken.

Wat kost VoIP

De kosten zijn afhankelijk van uw gebruik en wensen, in vrijwel alle gevallen is VoIP voordeliger dan ISDN, wilt u weten wat u zou gaan betalen? Neem dan contact op met info@linqsolution.nl of bel naar 088-5467000.

Hoelang duurt het om VoIP te regelen

Voor ons als Hosted VoIP specialist is het mogelijk om binnen 5 werkdagen uw ISDN verbinding te vervangen voor een voordeligere VoIP verbinding.

Branche:
Product & Diensten:

Verwante nieuwsberichten


Besparen op uw telefonie?

Geplaatst op: 31-07-2013

Wij leveren telefonie aan bedrijven voor prijzen die veel goedkoper zijn dan de meeste andere leveranciers. Wij hebben voor verschillende bedrijven al besparingen kunnen realiseren van 75%!
De kern van ons verhaal is bellen via internet. U bespaart...

Lees verder

3M reikt tweede Fiber Award uit

Geplaatst op: 01-01-2011

Erik van Amen is Nederlands snelste glasvezelmonteur!

In 2009 is de 3M fiberaward gewonnen door Joy de Ruiter van Linq Solutions. Ook 2010 was er een fiberaward wedstrijd georganiseerd, dit jaar is de prijs wederom door een werknemer van Linq...

Lees verder

Linq Solutions denkt mee met klant

Geplaatst op: 26-05-2015

BRANDWIJK – De mensen van Linq Solutions in Brandwijk weten wat hun klanten nodig hebben, soms nog voordat ze erom gevraagd hebben. Ze kennen hun klanten én de mogelijkheden die de nieuwste communicatietechnieken hen bieden, of het nu gaat om...

Lees verder