​​Besparen op uw telefonie?

T. 088-5467000
E. info@linqsolutions.nl

Besparen op uw telefonie?

Geplaatst op: 31-07-2013

Wij leveren telefonie aan bedrijven voor prijzen die veel goedkoper zijn dan de meeste andere leveranciers. Wij hebben voor verschillende bedrijven al besparingen kunnen realiseren van 75%!
De kern van ons verhaal is bellen via internet. U bespaart daarom een heel groot stuk op uw vaste kosten voor een of meerdere lijnen en een of meerdere telefoonnummers.

Mocht ik uw interesse gewekt hebben dan wil ik u vragen om voor de aardigheid eens uw laatste telefoon faktuur te pakken, en deze aan ons te mailen, wij maken voor u een berekening en zorgen voor een passende service op maat, elke klant heeft immers zo zijn eigen wensen en behoeftes.

Ook geloven wij in het koppelen van systemen, door de telefonie slim te koppelen met andere software die u gebruikt is het b.v. mogelijk om een en ander te stroomlijnen in uw systemen, hierdoor opent b.v. automatisch een klantenkaart als een klant u belt.

Branche:
Product & Diensten:

Verwante nieuwsberichten


Belt u nog met ISDN? Pas op, u kunt uw nummer kwijt raken!

Geplaatst op: 09-02-2018

KPN gaat per 1 september 2019 stoppen met het leveren van de gebruikelijke telefonie, namelijk via ISDN.  Dit netwerk is inmiddels verouderd en er zijn tegenwoordig betere en goedkopere manieren van telefonie zoals VoIP telefonie.

Voor wie geldt...

Lees verder

Het gaat om de verbinding…

Geplaatst op: 02-08-2013

Wist u dat?

Ook voor internetverbindingen bent u bij Linq Solutions aan het juiste adres! Wij geven u graag een gratis onafhankelijk advies op maat, waarbij wij rekening houden met alle mogelijkheden! Zo leveren wij zelfs internetverbindingen via...

Lees verder