​​Linq Solutions denkt mee met klant

T. 088-5467000
E. info@linqsolutions.nl

Linq Solutions denkt mee met klant

Geplaatst op: 26-05-2015

BRANDWIJK – De mensen van Linq Solutions in Brandwijk weten wat hun klanten nodig hebben, soms nog voordat ze erom gevraagd hebben. Ze kennen hun klanten én de mogelijkheden die de nieuwste communicatietechnieken hen bieden, of het nu gaat om telefonie en wireless netwerken of om glasvezeltechnieken.

Zeven jaar geleden koos Joy de Ruiter ervoor om zijn zekere bestaan in dienst van een baas vaarwel te zeggen en zijn eigen bedrijf op te zetten. Hij wil graag zo breed mogelijk actief zijn. “We doen veel bekabeling, zowel koper- als glasvezel. Maar we realiseren ook camerasystemen, verzorgen wifi en telefonie, ook voip.

Voor een aantal klanten hebben we straalverbindingen tot stand gebracht; die zijn net zo snel als glasvezel, maar veel goedkoper. De klant moet natuurlijk wel investeren in apparatuur, maar dat verdient hij snel terug. We hebben dit voor onder andere Nebest in Groot-Ammers en voor IHC gedaan. Voor Dockwise/Boskalis hebben we onlangs onder andere in Vietnam een camerasysteem geïnstalleerd. Onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en accuratesse waren voor de opdrachtgever argumenten om voor Linq Solutions te kiezen.”

Specialisten

Hoewel Joy en zijn drie medewerkers graag veelzijdig zijn, leggen ze zichzelf ook beperkingen op. “Dat is nodig om voldoende expertise te behouden. Daarom doen we bijvoorbeeld serverbeheer niet zelf; daarvoor hebben we vaste partners.” Linq Solutions is werkzaam in een dynamische branche. “De klanten veranderen, technische mogelijkheden veranderen en de markt is ook steeds in beweging. Het is dus goed dat we allemaal ons specialisme hebben.” Doel bereiken Kracht van zijn bedrijf vindt Joy dat de klant krijgt wat de mensen van Linq Solutions beloven.

“Elk bedrijf zegt natuurlijk dat het goede service biedt, maar ik hoor te vaak dat ondernemers iets beloven waarvan ik weet dat ze het niet kunnen waarmaken. Ik lever binnen de tijd die ik noem. Het gevolg is dat ons klantenbestand zeer trouw is en dat we door mondtot- mondreclame regelmatig nieuwe klanten krijgen. Wat klanten ook waarderen is dat we soms met een heel simpele oplossing al kunnen helpen. Maar ook als een klant een geavanceerd systeem wil, zorg ik dat het er komt.

Samen met de ondernemer bepalen we wat nodig is om een doel te bereiken. Ik wil een totaaloplossing leveren en als ik zie dat een klant ergens bij gebaat zou zijn, draag ik ideeën aan. Bij Linq Solutions denken we mee en leveren we meerwaarde.” Linq Solutions is gevestigd op Gijbelandsedijk 36a in Brandwijk. Het bedrijf is bereikbaar via: j.deruiter@linqsolutions.nl en 088-5467000.

Bron: www.hetkontakt.nl

Branche:
Product & Diensten:

Verwante nieuwsberichten


Belt u nog met ISDN? Pas op, u kunt uw nummer kwijt raken!

Geplaatst op: 09-02-2018

KPN gaat per 1 september 2019 stoppen met het leveren van de gebruikelijke telefonie, namelijk via ISDN.  Dit netwerk is inmiddels verouderd en er zijn tegenwoordig betere en goedkopere manieren van telefonie zoals VoIP telefonie.

Voor wie geldt...

Lees verder